Social Media


Stichting MangaKissa is een Culturele ANBI

COVID-19 Update

Eerder schreven we dat we tot 1 april dicht zouden zijn, maar dit is in navolging van de richtlijnen die de Nederlandse overheid heeft opgesteld veranderd naar 6 april. Ook wij houden ons hier aan en we houden het nieuws nauw in de gaten. Ondanks dat we jullie erg missen zullen we moeten wachten tot we weer open kunnen. Wanneer er meer duidelijkheid is laten we jullie weten hoe we verder gaan. Tot die tijd: Blijf binnen, lees je verzameling opnieuw uit en we zien jullie hopelijk snel!


Adres & route

Stichting MangaKissa
Pauwstraat 13
3512TG Utrecht

Routebeschijving
Parkeren

Openingstijden

Donderdag - Vrijdag:

17:00 - 21:00uur

Zaterdag- Zondag:

14:00 - 21:00uur

Voor actuele openingstijden

Klik hier

Sponsor